Lingam / Edging MassageGeniet tijdens de massage van de sensuele aanrakingen. Met het vele lichaamscontact, plagen en teasen zal ik je elke keer weer opnieuw naar een hoogtepunt brengen, dan weer langzaam afbouwen, om zo weer met intensieve aanrakingen van voor af aan te beginnen. Ter voorbereiding worden eerst je bovenlichaam en benen gemasseerd en gestreeld, waarna ik overga tot de Lingam massage.

De Lingam massage is vooral gericht op de massage van de penis waarbij verschillende handtechnieken worden gebruikt. Je ligt gedurende de gehele massage op uw rug. Af en toe masseer ik de buik, benen en borst. Zo kun je weer ontspannen en zal het hoogtepunt steeds weer worden uitgesteld.
De Lingam massage verschilt in enkele opzichten van de tantra massage. De Lingam massage is geen body to body massage (maar heeft wel veel lichaamscontact) en bij de Lingam massage lig je gedurende de gehele massage op je rug, dit in tegenstelling tot de tantra massage waarbij uw hele lichaam wordt gemasseerd.

U kunt de massage kiezen met warme olie, erotische Aqua schuim of Nuru gel. De combinatie Aqua schuim & olie (Chemistry) en of Aqua schuim & Nuru gel (Salvation) is mogelijk.