Over mijBedankt voor het bezoeken van mijn website.

Ik ben een Oost-Afrikaanse, Habesha. In het Arabische betekent het Mengelmoes. Nederlandstalige, erotische top masseuse, gevestigd in Nederland.
(Ik geef nu ruim 7 jaar professioneel erotische massages, waarbij ik in verschillende salons in Nederland mijn ervaring heb opgedaan).

In 2015 ben ik (begonnen) in het vak van Erotische masseuse gerold. Ik zocht uitdaging in mijn leven en na wat zoeken op het internet viel mijn oog op het vak erotisch masseren wat direct mijn aandacht trok. Toen wist ik, dat ik van mijn passie mijn vak wilde maken.

De erotische massage branche is een gedurfd(e) vak en niet voor iedereen weggelegd. Je dient een sterke geest te ontwikkelen en erg geduldig te zijn, op jezelf te vertrouwen en te allen tijde(n) jezelf te zijn. Ik leer elke dag nog over mijzelf en wie ik wil zijn naar de ander toe.

Ik sta volledig in mijn vrouwelijke kracht. Na 3 jaar ben ik volledig voor mijzelf gaan werken, in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo! Sinds 2021 ben ik volledig voor mijzelf begonnen en besloot zelfstandig een ruimte te huren. Dit is de beste keuze geweest in mijn carrière als erotische masseuse! Ik kan nu zeggen dat ik erg gelukkig ben met mijzelf.

Deze kracht heb ik nodig om jou een onvergetelijke ultieme tijd te geven als erotische masseuse, je zult zien dat ik altijd lach en dat ik lief, geduldig en positief uit mijn ogen kijk!

Oftewel een dame waar je graag bij wilt zijn, die positief en krachtig in het leven staat, (die) een luisterend oor heeft en jou altijd zou supporten met al jouw ideeën in het leven!

Ik ben een dame gepassioneerd in mijn vak, maar ik weet heel goed mijn grens aan te geven, zodat ik in balans blijf met mijn lichaam en geest, zodat jij positieve energie van mij krijgt, om weer veder te kunnen gaan waar u wilt staan.

Inmiddels heb ik dus geruime ervaring opgebouwd, ook in verschillende salons door Nederland heen.
Ik geef erotische massages met een handmatig hoogtepunt. Intiem of seks bied ik niet aan.

Mijn karakter is geduldig, direct, attent, liefdevol, positief, ondernemend & ook erg humoristisch!
Mijn doel is om je een ervaring te geven dat je als mens gewaardeerd wordt, jouw behoeftes te beantwoorden en in jouw welzijn van (je) lichaam en geest!

A Destination for relaxation,

Believe in the magic of these hands…

Samira Aminah